Projectes TIC

En aquesta pàgina podeu trobar alguns dels projectes finals realitzats en els cursos de Fomació en Tecnologies de la Informació organitzats pel departament d'educació, dins del pla de formació del professorat.

 

Processament de textos avançats (Word):

El projecte final del curset és un dossier de teoria i exercicis sobre el procés tèxtil, d'aplicació a l'aula amb alumnes de 2n de ESO dins de l'àrea de tecnologia. El dossier s'ha elaborat a partir de la informació continguda en diferents llibres de text de tecnologia per a la ESO. L'arxiu  està en format pdf, si t'interessa en format word m'ho fas saber.

El procés tèxtil

 

Eines de presentació multimèdia (Power Point):

En aquest projecte es fa una presentació en power point sobre el disseny, funcionament i construcció d'un receptor de radio d'ona mitjana. El projecte estaria inclós dins de l'àrea de Tecnologia. L'arxiu està en format pdf, si t'interessa en format del power point m'ho fas saber.

La radio

 

Curs de base de dades avançat (Acces):

El projecte és un esbós d'una base de dades que té com a objectiu la classificació d'un conjunt de plantes d'acord a diferents criteris. El que trobaras en aquest document és la base de dades construïda però falta introduir les plantes. Amb el temps les aniré introduint.

Les plantes

 

Página principal webVolver al inicio de la página